Pihli väitel on praegune koalitsioon poliitilise reaalsuse peegeldus.

"Väga hea diil see ei olnud. . Juhatuse hoiak oli selline et tuleb minna. See oli õige otsus ning toetusprotsent seda ka praegu näitab. Meie erakonda oli tänu sellisele kõrvalhoidmisele täitevvõimust hakatud hüüdma salongiparteiks."

Saatejuht Mihkel Raud ütles, et kui enne olid Sotsiaaldemokraadid ikkagi haritlaste ja intelligentide partei, siis nüüd nemad enam seda erakonda ei vali.

"Ma tahaks loota, et ikka valivad," vastas Pihl."Erakond peab ikka oma valijate huvide eest seisma, ja see on võimalik ikkagi vaid täitevvõimuga valitsuses."

Raud küsis Pihlilt, kuidas saab olla koalitsioonis ikkagi sellise parteiga, kes tellib Inno ja Irja Tähismaalt raamatu, kus on luuletus Pihli suguelundist. Pihli väitel ei ole poliitikas asi nii lihtne ja solvumise piir olevat kaugemal.

"Mingi piir ikka on. Kui ma poleks poltiik, siis see piir oleks kitsam."

Raud nõudis mitmeid kordi aru ka kaitsepolitseile tehtud avalduse osas, milles Pihl kahtlustas peaminister Andrus Ansipit, justiitsminister Rein Langi ning välisminister Urmas Paeti riigireetmises. Sellest ei soovinud Pihl aga üldse rääkida, põhjendades, et küsimus puudutab teisi inimesi.

Raud teatas Pihlile, et tema enam sotsiaaldemokraate ei vali. Vähemalt niikaua, kuni Pihl erakonna esimees on. Selle peale muutus Pihli muidu muigel nägu väga tõsiseks.

Lugejate küsimused, Pihli vastused:

Öelge selgelt välja oma arvamus Keskerakonna personalipoliitika osas?

Personalipoliitika peab olema avatud.

Kas sotsdemmid tahavad Rahvaliiduga liituda?

Ei taha. Kriminaalide tulemine Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikmeks on välistatud. Nii Reiljani kui Männi tulek oleks olnud välistatud.