Oli ka põhjust muretsemiseks. Novaja Gazeta teatel maksab vanake Hasan regulaarselt märkimisväärseid rahasummasid mõnedele miilitsaametnikele ning prokuröridele, kes tagavad talle võimaluse tegutsemisvabaduse krimimaailmas. See on tubli palgalisa, millest ei taheta ilma jääda.

Kui ajaleht siseministeeriumi allikalt otse küsis, kas vanakesel Hasanil on omad inimesed siseministeeriumis ja FSB-s, vastas too jaatavalt. "Seepärast üritame "vargaid" kinni lüüa vaikselt ja öösel, mil Hasani mõjukad sõbrad magavad.”

Sama allikas rääkis ajakirjanikele, et tegelikult ei taha keegi “Hasaniga” tülli mina, sest pärast teenistuse lõppemist organites, asutakse sageli tööle mõnda Usojani struktuuri.

Küsimusele, et kes siiski julges nii võimsa seljatagusega Usojanile atentaadi korraldada, vastas allikas, et seda võis korraldada, kes iganes: “Temaga on seotud sajad miljonid dollarid – pangad, maksupettused, nafta- ja metsaäri, narkokaubandus, salarelvaäri,” loetles miilits mõjuka varga tegevusraadiust. Lisaks mainis ta, et mingi osa varaste nn ühiskassa rahast hävis majanduskriisi tõttu. “Keegi peab ka selle eest vastutama.“