Sellist tööd vahendab Queenslandi turismiamet „maailma parima töökohana" saidil islandreefjob.com.

„Valvuri" töökohustuste hulka ei kuulu rämpsu koristamine või lehtede pühkimine, kirjutab The Independent. Seevastu peab kandidaat oskama ujuda, sukelduda, purjetada ning kiirpaati ja skuutrit juhtida, sest põhitööks on vahendada turismiametile ja kogu maailmale seda, mis toimub Suure Vallrahu saartel. Valvuri ülesandeks on uurida maailma suurima korallrahu 600 saare lõhesid nii maa peal kui vee all. Uurimisretkede tulemused tuleb teksti ja fotode kujul iga kahe nädala järel internetti postitada.

Loomulikult tuleb tööks kolida suurimale piirkonna asustatud saarele, elamiseks antakse edukale kandidaadile 5 miljonit Austraalia dollarit maksva villa võtmed. Villa asub 80 meetri kõrgusel kuristiku kohal, vaatega helesinisele fjordile, kuhu iga aasta septembris saabuvad küürvaalad. Kui valvur peaks sõbrunema saart külastavate turistidega, on abiks kaks külalistele mõeldud hunnitute vaadetega magamistuba ja bassein, mille ääres kokteile nautida. Segavaks faktoriks on õllekapi jäine sumin ja mändide vahelt tulev kakaduude kakofoonia. Kiviviske kaugusel on Whitehaven Beach, mis valitakse tavaliselt maailma 10 parima ranna hulka.

Kandidaadid saavad esitada taotlusi 22. veebruarini aadressil islandreefjob.com, lisades kuni minutipikkuse ennast tutvustava video, kus nad põhjendavad, miks nad peaksid selle töö saama. Nõuete seas on ka laitmatu inglise keele oskus, suurepärane suhtlemisoskus, seiklusjanu ja kirg välitöö järele.

Korraldajad plaanivad lõpetada avalduste vastuvõtu, kui nende arv ületab 30 000. Isegi siis tuleb neil läbi vaadata 500 tundi videoklippe. 10 väljavalitut pluss üks internetis rahva poolt valitud õnnelik kutsutakse 3. mail 4-päevasele intervjuule Suure Vallrahu äärsetele saartele.

Queenslandi turismiamet loodab aktsiooni kaudu populariseerida Suurt Vallrahu kogu maailmas.