RAISKA
enne aastavahetust ära oma raha, kui sul peaks seda olema. Jõulude ajal avanevad abistajate rahakotirauad kergemini ja veedad muretu aja teiste kulul. Uue aasta sees, kui teised oma krediitkaardiarveid taovad, oled sina vaba mees.

OTSI
välja oma kõige närusemad riided. Parem, kui need on õhukesed ja kulunud. Kanna neid väärikalt, aga taga oma käitumisega see, et sinu vajadus uute riiete järel jõuaks võimalike abistajate teadvusse.

LÕPETA
söömine nädal enne jõule. Garanteerid selle, et kõik on mures ja naine või mõni hea sõber toob poest kõike, mida sa vähegi tahad, isegi kaheliitrise kange õlle, et sa suudaksid võimalikult suured kogused liha, vorste jne alla loputada.

KÜLMETA
ja köhi ja lurista. Keskendu ja näe välja võimalikult haletsusväärne. Nii ei lase sa naisel magada ja sisustad tema aja, sest ta peab kogu aeg sinuga tegelema. Haige mees mängib osavalt naise emainstinktil ja ta ostab või isegi koob sulle kohe uue mütsi ja soojad kindad, ei kurjusta jne.

KEELDU
aegsasti igasugusest meditsiini­abist, sest tea: õige mees läheb arsti juurde alles siis, kui lõpp lähedal. Kui sul on haigekassa kaart mingist eelmisest elust, kaota see. Nimetatud liini peaksid alustama hiljemalt suvel. Siis on külmade aegade saabudes sul mitu kroonilist tõbe varnast võtta, et jätkuvalt olla oma lähedaste tähelepanu keskmes.

LÖÖ
oma nõrkusega. Jõulud on halastuse aeg.