Lindvee väitel tegi ta koos oma mõttekaaslastega ettepaneku, et vaimupuuetega inimestele korraldataks samal päeval alternatiivsed paramõttetalgud. "Aga me ei teadnud kahjuks, kuhu seda ettepanekut saata."

Lindvee meelest solvab teda ja temataolisi eriti see, et möödunud kevadel toimunud suures prügikoristamise aktsioonis "Teeme ära!" kasutati nende abikäsi meelsasti, sest prügi kottidesse toppida oskab ka iga loll. "Nüüd, kui majandussurutis aga just lolle eriti raskelt räsib, jäetakse meid ukse taha. Mingisugused kõrgelaubalised härrakesed ja prouakesed on end lihtrahvast eraldanud ja usuvad, et suudavad ilma lollideta Eesti kriisist välja tuua. Minu arvates on see võimatu."

Lindvee sõnul on mõttetalgute nurja ajamiseks moodustatud üle-eestiline Lollirinne, kuhu kuuluvad ka asotsiaalide, tolvajoobide, rullnokkade ning blondiinide tugirühmad.

"Meil pole just palju häid ideid, kuidas mõttetalgute läbiviimist segada," tunnistab ta. "Kuid kui ei saa läbi nõuga, saab jõuga. Meie rindesse kuulub palju retse, kes on mitu korda tapmise eest kinni istunud. Näiteks äsja enne tähtaega vabaks lastud kurikuulus "Maardu lihunik" Maksim Bobrov juba ihub pussi. Usun, et juba tema üleni armilist nägu nähes teeb enamus mõttetalgule tulnutest püksid ehmatusest märjaks."

Lollirinde blondiinide tugirühma juht Mina Vä mõistab mõttetalgud "Teeme ära!" karmilt hukka: "Appi kui nõme! Mis nad on mingid haiged kujud vä?"

Vä meelest on juba ürituse pealkiri "Meie Eesti" provokatiivne. "Kuidas nad nii tohivad? See on ju meie Eesti ka," on Vä segaduses. "Või siis ei ole? Või on?"

Kuna mõttetalgud toimuvad paljudes kohtades üle Eesti, nõuab nende segamine logistiliselt läbimõeldud tegutsemist. Selles osas loodavad lollid rullnokkadele, kes võivad kiiresti suvalisse paika kihutada. "Ma sõidan neile kõigile täiega tagant sisse!" lubab Pärnumaa rullnokk Oskar Grigorjev. "Ma teen arupededele sellist tümakat, et neil lendavad prillid läbi esiklaasi välja!"

Lollirindega liitunud tolvajoobid aga näitavad ajakirjanikule uhkusega esimesi omatehtud loosungeid, milledega nad kavatsevad mõttekodade ette piketeerima minna: "Kohe saate molli!" ja "Imege muna, intelikendid!"

Artikkel ilmus Eesti Ekspressi naljalisas "Kranaat"

"Loosungitel väljendatud ideed ei ole just kõige teravmeelsemad," möönab tolvajoob Rain-­Andreas Lumiste. "Kuid need on maalitud väga tugevatele puitlaastplaatidele. Ning loosungite vartega on tatistele intelligendikestele sama mega piki pead virutada nagu pesapallikurikaga."

"Teeme ära! Meie Eesti" korralduskomitee liikme Markus Edela arvates ei kujuta lollide ähvardused üritusele mingit ohtu.

"Selleks, et mõttetalgutele alternatiivseid rahvakogunemisi, pikette ja muid üritusi läbi viia, peavad lollid kõigepealt oma üritused ametlikult registreerima," selgitab ta. "Aga seda nad ei oska. Registreerimata ürituste laialiajamine on juba politsei rida."

Edela meelest ei olnud lollide kõrvalejätmine mõttetalgutest eetiliselt taunitav tegu. "Üks loll jõuab rohkem küsida kui kümme tarka vastata. Lollide kaasamise korral oleks kogu meie aeg kulunud nende küsimustele vastamiseks ja Eesti paremaks muutmise plaanide arutamiseks poleks aega jäänudki."

Lindvee on seda põhjendust kuuldes hämmastunud. "Mis jutt see on?" küsib ta.