Möödunud reedel stiilset „põrguklubi" külastanud 21-aastane Anastasia sealt paraku hea tundega küll ei lahkunud. Tema läks sealt ära lõhkitõmmatud kõrva ja verise näo, sinikate ja verevalumitega.

„Sõbranna oli just lahkunud, tahtsin natukeseks ajaks veel jääda. Seisin lihtsalt ja rääkisin sõbraga, kui üks vene tüdruk tuli ja lihtsalt virutas külje pealt," rääkis ta. Löögiga rebestas ta Anastasia kõrva, suur kuldne kõrvarõngas, mis jäigi kadunuks, kukkus maha, nagu ta isegi, sest lööke tuli veel.

Veidi alkoholi pruukinud neiu tahtis tõusta ja vihaselt vasturünnakule asuda, kuid sai jälle obaduse.

Neiu ema ütleb juhtunu kohta, et klubis toimub totaalne „bezobrazie" ehk korralagedus. „Inimesed, kes seda pealt nägid, kirjutavad internetis, et too tüdruk itsitas pärast seda - temaga pidigi nii olema, et kui talle keegi ei meeldi, siis tuleb ja lööb. Aga seal ju kaamerad, turvamehed, kes lihtsalt seisid ja samuti naersid. Nad oleksid pidanud vahele minema," on ta vihane. Ründamise põhjuseks pakub ta, et ehk selle pärast, et põhiliselt on tegu vene klubiga ja tütar rääkis sõbraga eesti keeles.

Sõbraga lahkuma asunud Anastasiale ei andnud juhtunu rahu, sest ta läks veel garderoobistki korra peosaali, öeldes sõbrale, et too oodaku. „Tahtsin küsida selle neiu käest, miks ta seda tegi, ja kui ta leidsin, siis lõi ta mind selle küsimuse peale uuesti," tõdeb ta.

Venekeelses sotsiaalvõrgustikus odnoklassniki.ee on ta ründaja juba „Inferno" sõprade alajaotusest tuvastanud ning nimigi teada. Politseis on käidud ja avaldus esitatud. Haiglas on käidud ja plaan minna närvirarsti juurde.

Klubi omanik John Hardi ütles, et ta ei ole küll juhtunuga kursis, kuid oleks väga üllatunud, kui turvamehed poleks midagi teinud. „Isegi kui osalised olid kaks tüdrukud, on meie poliitika selline, et kõik konflikti osalised peavad lahkuma. Ning me teame, et väga harva juhtub, kui keegi seisab niisama ja teda siis rünnatakse. Aga ma ei saa enne kommenteerida, kui ma turvameestega pole rääkinud, ja see juhtub reede õhtul," ütles Hardi.

Põhja Prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp kinnitas Ekspressile, et politsei on registreerinud sündmuse, mille käigus 30. jaanuaril kella 2.00 lõi seni teadmata naisterahvas Viru tänaval asuvas ööklubis ja garderoobis 21-aastast naist.

Kas naistevaheline kisma on Tallinnas tavaline asi, mille pärast politsei poole pöördutakse?

„Igapäevane see küll ei ole, aga klubides juhtub igasuguseid asju," ütles Puusepp.