Kokku mõrvati tol perioodil 30 jõuguliiget, enamus mõrvajuhtumitest on siiani lahendamata. Küll arvati, et Williamsil lasub vastutus umbes 10 tapmise eest. Mees ise oma käsi verega ei määrinud, vaid võttis soovimatute isikute kõrvaldamiseks enda teenistusse palgamõrvareid. Oma süüd tunnistas Williams neljas mõrvas, viiendas mõistis ta süüdi kohus.

Williamsi kõige vihasem vaenlane oli perekond Moran, kellest praegu on elus vaid ema Judy. Tema väitel sai vihavaen Moranitega alguse 1999. aastal, kui Jason Moran teda ühe rahatüli käigus kõhtu lasi.

Isa Lewis Morani tapsid maski kandnud püssimehed ühes Brunswicki baaris 2004. aastal. Perepoeg Mark Moran lasti 2000. aastal maha oma koduukse ees, tema vend Jason sai kuuli kolm aastat hiljem, kui tuli oma laste jalgpallitrenni vaatamast.

Põhiliselt käis Williamsi ja Moranite vaheline verine võitlus narkootikumide ja territooriumi pärast.

Alates 2007. aastast istus Williams Austraalias kongis. Talle mõisteti järgmised vanglakaristused: narkokaubitsemine -7 aastat ; Michael Marshalli mõrvamine - 27 aastat; Jason Morani mõrvamine - eluaegne; Mark Mallia mõrvamine - eluaegne; Lewis Morani mõrvamine - 25 aastat; osalemine advokaat Mario Condello tapmise vandenõus - 25 aastat.

Esimest korda oleks Williams saanud armu paluda alles 71-aastaselt.

Käesoleva nädala esmaspäeval leidsid vangivalvurid ta maast surnuna. Willams oli langenud kahe kaasvangi peksu ohvriks. Esialgne lahang näitas üllatuslikult, et Willams suri südameatakki. Põhjalikum uurimine selgitab surma tagamaad.

Hoolimata koledatest tegudest ei näidanud Williams kordagi üles kahetsust. Kirjas oma emale märkis ta, et tappis palju hullemad inimesed kui ta ise ning pole eales teinud viga ühelegi süütule isikule.

Williams oli ka Austraalia auhinnatud telesarja Underbelly üks prototüüpidest. Underbelly kirjeldas Melbourne`i gängisõdades toimunut aastatel 1995-2004.