Sinu ellu tuleb pikk tõmmu mees. Ta saabub öösel kell neli ja viib su kodust ära iPadi, sülearvuti, rahakoti ja kõik su vanad VHS-kassetid. Teie teed ei kohtu enam kunagi, küll jääd sa aga alatiseks mõtisklema, mida ta küll nende VHSi kassettidega tegi.

Sõnn

Sõnni ellu saabub kell pool 11 Hella Hundi ees pikas nahkmantlis soniga mees, kes teatab talle, et kaitsepolitsei üritab tema peenist varastada ja tal on vaja kohta selle peitmiseks. “Kuidas ma saaksin aidata?” küsib naissoost sõnn abivalmilt.

Kaksikud

Kaksikute ellu tuleb uus mees. Tema nimi on Jüri, ta töötab maksu- ja tolliametis ja teda huvitavad käibemaksu maksmisega seotud korratused kaksikute ettevõttes. Katsed olukorda flirtimisega lahendada ajavad Jüri tigedaks.

Vähk

Vähi elu on juba aastakümneid iseloomustanud igavus, kui välja jätta kahe aasta tagune teade, et mehele tuleb ampull panna, muidu sureb ta maha. Ühel päeval tuleb vähi meilile aga ootamatu kiri Marcuselt. “Tere! Mina Marcus olema. Mina olema rikas mees Mauritaania, kes siiras hing ja palju raha. Mina armastus otsima. Mina nägema sina pilt Facebook ja otsekohe armumine. Suur armastus!” Vähk oleks Marcuse siira armastuse vastu tõsist huvi tundud, aga ta mees nägi kirja enne teda ja kustutas maha.

Lõvi

Lõvil on armuasjades mõttetu kevad. Oota järgmist aastat.

Neitsi

Sel kevadel saab neitsi jaoks läbi üheksa kuud kestnud suhe intelligentse meesterahvaga, kes tahtis vaid käest kinni hoida ja luulest rääkida. Neitsi pettub kogu meessoos ja ostab üheinimesevoodi.

Kaalud

Näed kontoris põnevat meest. Kahjuks selgub, et ta on su ülemuse abikaasa. Kaaludest saab homoabielude veendunud vaenlane.

Skorpion

Ühel õhtul joob skorpion liiga palju ja ärkab järgmisel hommikul karvase rinnaga mehe kaisus. Mees ütleb: “Loodetavasti ei mäleta ka sina minu nime. Sel juhul pole karta, et mu abikaasa eilsest õhtust midagi kuulma peab.”

Ambur

Ambur jääb sel kevadel rasedaks. Kuna amburil on varem olnud probleeme kehakaaluga, ei julge keegi talle õnne soovida, vaid kõik kahtustavad, et ta on mõned burksid liiga palju söönud.

Kaljukits

Kaljukits käib pimekohtingul pika tõmmu noormehega, kes oma kiindumuse märgiks kingib talle varastatud iPadi.

Veevalaja

Veevalaja käib ka pika tõmmu mehega kohtingul ja saab kingituseks koti vanu VHS-kassette. Kuna veevalaja on alles 17, pole ta VHS-kassette kunagi varem näinud ja peab emalt küsima, mis need on.

Kalad

Kalade ellu tuleb oluline muutus, mis toob sinna palju põnevaid mehi. Nimelt on kalade uueks töökohaks Tallinna vangla koka amet.