Jüri Kirvepuu, traktorist-masinist Valgamaalt
Ma tahtsin internetis hääletada homoabielu vastu. Postimehe veebiküsitluses valisin variandi “Pedede pidu ja pillerkaar peab lõppema”.
Aga kui ma olin vajutanud nupule “hääleta”, tuli ekraanile teade: “Tänan, kallis sõber, et otsustasid liituda Reformierakonnaga. Kas tahad kohe minna internetis erakonna juhatust valima?”
Ma vajutasin nupule escape, aga ekraanile tuli kiri: “Tänan usalduse eest! Luban, et ka sinu toel erakonna esimehena jätkates ei pea sa pettuma. Sinu Andrus Ansip!”
 
Egert Nuialaks, maakonna arendusjuht
Olin lihtsalt selles asjas nii sees, et reaalne mõtlemine puudus. Mäletan lubadust, et saan teiste inimeste eest hääletada. Kes seda lubas, ei mäleta. Olen parteile tänulik, hetkel kahjuks enam erakonda ei kuulu.
 
Anna-Maria Galojan, süütu kannataja
90ndate lõpus kohtasin ühel peol Kristen Michalit, kes rääkis, et ta elab endiselt oma vanemate juures, sest kogu raha annetab ta Reformierakonnale. See tundus mulle väga põnev ja ma astusin ka Reformierakonda, kuigi oma palka ma neile ei annetanud.
Olime pikalt Kristiina Ojulandiga parimad sõbrantsid, aga siis hakkas ta mu selja taga rääkima, et mu juuksed pole originaalis üldsegi blondid ja just tema on õige blondiin. Võtsin reetmist sügavalt hinge ja olen nüüd Inglismaal pagulane, sest ausa inimesena ei suuda ma vales elada.
 
Urmas Kruuse, Tartu linnapea
Naine käskis.