Kuid kõige rabavam oli katse, mida Hammond tegi lisaks Marauderile ka Hummeriga - ta pani mõlemale autole ratta alla 3 kg plastiklõhkeainet ja üritas sõidukit õhku lasta. Hummer lendas tükkideks, Marauderiga ei juhtunud aga suurt midagi - see sõitis lõhkise kummiga sündmuskohalt minema Lõuna-Aafrika päikeseloojangusse. Tootja andmeil peaks Marauder vastu pidama koguni 14 kg TNT plahvatusele rataste all ja 7 kg TNT plahvatusele, kui lõhkeaine on kinnitatud auto külge. Kui terroristid peaksid üritama autot peatada rehvidesse tulistades, pole sellest abi - auto rehvid suudavad välja kannatada kuni 12,7mm kuulide valangu, sõites pärast tulistamist kuni 50 km.

Marauder on umbes 7 meetrit pikk ja 3 meetrit kõrge ja suudab praktiliselt ujuda - sõita kuni 1,5 m kõrguses vees. Sõiduk kaalub ca 15 tonni, kuid suudab kanda veel 3 tonni; sinna mahub 2 inimest ette ja 8 taha. Maksimaalne kiirus on sõltuvalt rehvidest 100-120 km/h. Hobujõude on 290. Aknad, mis on 9 cm paksud, lahti ei käi, sest peavad vastu pidama ka raketirünnaku. See-eest on sõidukis kõrgtehnoloogiline kliimaseade, mis on mõeldud töötama temperatuurivahemikus -32 kuni +55 kraadi.

Marauderist saab teha patrullsõiduki, komandokeskuse või kiirabisõiduki. Lisapaagiga suudab sõiduk läbida pooltuhat kilomeetrit lisaks standardsele 700 km-le. Seni on neid toodetud 75 tükki.