Muusikavideo Abrahami teosele “Miski on lilla”, mis naerab lilla värvi, gay’de, homofoobide ja mitmete avaliku elu tegelaste üle, filmis üles TwoBrosProductions ja klipp kogus youtube’is nädalaga üle 100 000 vaatamise. Meelalahutusärimees Rebane on informeerinud kolleege, et Abrahami muusika õhutab ühiskonda vihkamisele, propageerib rassismi, homode nottimist ja mõnitab Solarise värvilahendust. Ühtlasi tegelevat Rebane aktiivselt sellega, et Abrahami ei lastaks klubidesse esinema ja plaat korjataks poodidest ära. Seeläbi on Eesti teravaima keelega räpparil nüüdsest Club Hollywoodile, Nokia Kontserdimajale ja teistele BDG grupi ettevõtetele sisenemisekeeld.

Abraham ise on öelnud, et tema laulust ei peaks homod end üldse puudutatuna tundma, sest see pole neist. “Lugu on meesterahvastest, kes üritavad käituda ja välja näha nagu emased homod selleks, et odavat feimi saada. Kuna seda tilulilutamist peetakse praegu “in” olevaks.”

Erinevalt Rebasest meeldib Tabasalu räppari looming Linnar Priimäele, kes ostnud jõulukingitusteks viis Abrahami albumit ja kiitis artisti tema Facebooki küljel “aasta andekuseks”.