Norberg teatas, et on põhivõla ammu tasunud Vichmanni ühele teisele firmale, kuid mitte rahas, vaid Kalevi võlakirjades. Praegu käivat vaidlus vaid intresside osas.

Norberg ütles, et tunneb Vichmanni juba seitsmendast eluaastast ja nende vahel on aastatega olnud rohkelt tehinguid, “kujutan ette, et tehingute käive Marceliga ulatub miljarditesse”. Kohtuprotsess jätkub tuleval nädalal.

Kuigi dopingu-uudiste lahutamatuks osaks on karistused, pole Eesti meedia seni kõnelenud Andrus Veerpalu ähvardavast karistusest juhul, kui dopinguproovid jäävad jõusse. Samuti ei tea avalikkus, milline karistus oleks ähvardanud suusaliidu juhte, kui nad oleksid dopinguproovide teemal varem avalikult sõna võtnud.

Kultuuriinimesed sahistavad, et Vanemuise teatri juht Paavo Nõgene olevat uurinud juhtiva päevalehe kultuuritoimetuselt, et palju see maksab, kui ta tellib lavastuse kohta positiivse arvustuse ja laseb selle lehes ära avaldada.

Kohaliku filmitööstuse kuluaarides räägitakse, et filmis “Surnuaiavahi tütar” eestlaste joomakultuuri süvenenud Katrin Laur olevat näitlejaid ehedama tulemuse nimel päriselt vägijookidega kostitanud.