Justiitsminister Kristen Michal täiendas avaliku teenistuse seaduse eelnõu sättega, mille kohaselt kõigi poliitnõunike palgad tuleks avalikustada avaliku teenistuse kesksel veebilehel. Algne eelnõu nägi ette ainult tavaliste ametnike palkade aktiivse avalikustamise.

Miks on Eestis sokid oluliselt kallimad kui Kesk-Euroopas? Sealsed kaubandusketid ostavad sokid Hiinast ja Türgist ise suurte partiidena sisse, Eesti kaubandusketid aga ei viitsi sellega tegelda, vaid kasutavad vahendajaid, kes lisavad sokkidele kopsaka vahendustasu.

Ida-Virumaal on oodata suurt korruptsiooniprotsessi Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi (Keskerakond) ja piirkonna ühe mõjukaima ettevõtja Nikolai Ossipenko vastu. Ärimehed Valeri Sidorenko ja Viktor Rumjantsev tunnistasid eeluurimisel üles, kuidas nad osalesid linna tänavahoolduse “vähempakkumise” hankes, mis tõi ettekavatsetult võidu Ossipenkole.

Kapo hoiatab, et Maardu linna pump-hüdroakumulatsioon-elektrijaama rajamine võib halvendada puurkaevudest võetava joogivee kvaliteeti.