Pildiallkirjade järgi otsustades peaks kolmapäevases Postimehes arvamusliidrite lõunasöögil tehtud kahel eri fotol olema õiguskantsler Allar Jõks, kuid tegelikult on ühel pildi hoopis õiguskantsler Indrek Teder. Sarnasest välimusest hoolimata on neid siiski kaks, head kolleegid!

Hiina uusaasta toob vaimseid hetki ka Tallinna kesklinna Rotermanni kvartalisse. Sahistatakse, et arendaja Urmas Sõõrumaa ei ole rahul kinnistu ärilise käibega ja tellib Rotermanni kuvandi suure muutmise. Esimese asjana läheb vahetusse logo, sest “väikese algustähega kvartalist ei kasva iial suurt bisnist”. Ärikvartali varasema identiteedi juurde kuulub auratundliku arhitekti Rein Veeberi poolt perimeetri ümber veetud vaskkaabel.

Räägitakse, et Tartus valijatega kohtudes pajatas kultuuriminister Laine Jänes, et põhimõtteliselt on tema ees tulevikus lahti kõik ministrikohad, sest kogemust tal selleks tööks jätkub. Vaid kaitseministeeriumi juhtimist ei tahaks esialgu enda peale võtta.

Skandaalne räppar Abraham kandideerib hiphopartistina Eesti muusikaauhindadele, kuid kuna ta on saanud oma homoteemalise laulu eest Solarise keskuse uksekeelu, siis ei saa ta auhindade galale minna.