Nädalavahetusel Setomaal Ostrova küla festival põrutas külastajatele piletihinnaga maksahaagi: täiskasvanud pidid välja käima 15 eurot! Piletil ilutses Euroopa lipp ning Leader-programmi logo.

Hiljutine riigikohtu lahend muutis vahistamise senisest märksa keerulisemaks: kui varem piisas inimese vahi alla võtmiseks prokuratuuri kahtlusest, siis nüüd tuleb kohtule esitada tõendid, mis kinnitavad kahtlustatava seotust kuriteoga. Kuuldavasti on mõnes Eesti piirkonnas vahistamiste arv viimastel kuudel drastiliselt vähenenud.

Anonüümsete alkohoolikute möödunud nädalavahetusel asetleidnud suvepäevad toimusid tänavu organisatsiooni nimega suurepäraselt haakuvas kohas: Aa rannas Lüganuse kandis Ida-Virumaal.

Võimud on Londonis kuulutanud sõja grafitile. Sellega seoses võidakse kustutada ka kaks maailmakuulsa tänavakunstniku Banksy teost, mis on inspireeritud olümpiamängudest.

Ekspress testis paari nädala eest kauplustes müüdavaid tikke, testi võitsid Säästu tikud. Üks lehelugeja unustas sedasama marki tikud pükste taskusse ja pani need pesumasinasse. Seejärel läksid püksid koos tikkudega pesukuivatisse. Ja tikud toimisid sama hästi kui varem!