Kokku osales Tartus, Tallinnas ja Pärnumaal 2006-2007 toimunud natsiüritustel mitukümmend inimest, kelle hulgas oli palju skinheade, aga ka riigikaitsega seotud inimesi. 

Näiteks osalesid erinevatel üritustel tänane kaitseväe värbamiskeskuse peaspetsialist Janno Isat ja kaitseminister Jürgen Ligit "värdelajaks" nimetanud kaitseliitlane Raigo Sõlg.

Lipnik Allan Sinimäe ütles kapos toimunud ülekuulamisel, et kahel üritusel, Müncheni õlleputši aastapäeval ja Wannsee konverentsi tähistamisel osales ka Dein-Tom Tõnsing. Tõnsing on praegu kaitseliidu peastaabi pressijaoskonna spetsialist. 

2006. aastal toimunud Wannsee konverentsi aastapäeval luges lipnik Allan Sinimäe ette valitsuse infonõuniku, leitnant Uku Aroldi ettekande 1942. aastal toimunud Wannsee konverentsist, kus Saksa juhid otsustasid "juudiküsimuse" lõpliku lahendamise. Teinonen nägi Aroldis ka enda kavandatud rahvussotsialistliku laagrikooli loengupidajat. Arold ise natslikel üritustel ei osalenud. 

Üheks natsipidude paigaks oli Tartu kohvik Crepp, mille pidaja Priit Palk kuulub Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda. Kaitsepolitseis toimunud ülekuulamisel rääkis Palk, et Teinoneni tegevuse eesmärk on muuta Eesti ühiskonnakorraldus paremaks. 

"Ilmselt on üks Teinoneni läbivaid ideid rassipuhtus," tunnistas Palk. "Ka minu seisukoht on selline, et Eestis ei peaks välismaalasi olema."

2009. aastal kandideeris Palk sotside nimekirjas Tartu linnavolikogu valimistel. 

Kaitsepolitsei alustas Teinoneni tegevuse uurimiseks 2007 kriminaalasja seoses võimaliku kuritegeliku ühenduse loomisega. Kaks aastat kestnud uurimine päädis kedagi kohtu alla andmata.

Loe täispikka versiooni Eesti Ekspressi paberlehest