Ekspressi andmeil on võlgniku näol tegu OÜ Sikusarv omaniku Margus Kaaluga, kelle mobiiltelefon oli täna välja lülitatud.
Äriregistri andmetel tegeles OÜ Sikusarv kuni 2005. aastani peamiselt teravilja hoiustamise, jahvatamise ja kuivatamisega. 2005. aastast alates nägi Kaal head potentsiaali kinnisvaraäris ning ostis 2006. aastast alates kinnisvaraäri ajamise eesmärgil kokku hulga kinnistuid.

Praegu ongi Sikusarve nimel üle 30 krundi Tänassilma ja Muraste külades. Kinnistutel on suured hüpoteegid Nordea panga, Balti Investeeringute Grupi (BIG) ning firma Arco Marketing kasuks (Arco Marketingil pole midagi pistmist Arco Varaga). Arco Marketingi omanikud on Leho Rennit ja Kaido Kaljusaar, kes ajavad ise samuti mitmel pool kinnisvaraäri ja omavad muuhulgas transpordifirmat Arcotrans. Sikusarve võlausaldajate seas on ka BIG ning Altius Consult.

Margus Kaal on muuhulgas tegelenud ka ürituste korraldamisega ning olnud linna ühe soosituima ööklubi Cafe Amigo juhataja.

Eesti Päevaleht ei avaldanud ühtegi nime, sealhulgas ärapõgenenud arendaja nime, sest artiklis kõnelenud võlausaldajad ei soovinud ka oma nime avaldamist ning põgenikuga ei olnud võimalik rääkida.

Ekspressi hinnangul pole nimede mitteavaldamine põhjendatud. Arvestades seda, et avaldatud on ka piirkonnad, kus firma kinnisvaraäri tegi, pole arendaja nime raske välja uurida ja seda on juba tehtud. Praegusel hetkel on nimi väljas ka Päevalehe loo kommentaarides.