Sealsamas Bakuu lähedal Pirshagis, kus lootsid oma uhkeid valdusi näha Eesti suurärimehed, on Aasna koos partneritega soetanud 8hektarilise endise pioneerilaagri.

Aasna ütleb Ekspressile, et ei soovi ostu kommenteerida. Mitu allikat kinnitavad, et tema maatükk on ainus, mis reaalselt Eesti investorite omandusse kuulub. Teised Aserist hõlptulu otsinud ehk Luik ja co võitlevad oma õiguste ja varanduse eest siiani.

Maaostuga seotud Aasna ettevõte laenas 2008. aastal investoritelt ligi 150 miljonit krooni. Laen tuli tagasi maksta 2009. aasta oktoobris. Kuid novembris tõusis ettevõtte suuromanikuks hoopis jurist ­Jaanus Silm. Temagi keeldub sisulistest kommentaaridest.

Paidest pärit Aasna on värvikas ja vastuoluline tegelane. Ta kuulus samasse punti Harles Liivi ja Erki ­Piirsaluga, kes reklaamisid koos Gild-pangaga Eesti ärimeeste seas Aseri investeerimisvõimalusi. Piirsalule esitas Aseri tehinguid lahkav prokuratuur hiljuti kuriteokahtluse.
 
Aasna äripartnerite hulgast leiab nii supermodell Carmen Kassi kui ka hämara taustaga Tarmo Bergi. Ka Aasnal pole just eeskujulik minevik. Tema kuritööd jäid 1990ndatesse, muuhulgas kahtlustati meest seoses ühe 1999. aastal Rootsis toimunud pangarööviga.

Teisipäeva õhtul laekub Aasnalt SMS: “Kahjuks ei ole mul aega teie küsimustele vastata. Aga kogu objektiivse info Bakuu kinnisvaratehingute kohta leiate www.youtube.com (märksõnaga) “kreisiraadio-800 miljonit”.”

Selles Kreisiraadio legendaarses pilavideos lahkavad reporter Maizi Pulgad (Võrno, pildil vasakul) ning (nii peast kui ka rahaliselt) põrunud miljonär Kert Ämmapets (Oja, pildil paremal) ootamatult haihtunud 800 miljoni krooni saladust. “Raha lihtsalt enam ei ole!” ulub Ämmapets, tutvustades oma õllekaevu, jalkastaadioni ja lunapargi projekte.