Teema haaras üles tuntud poliitblogija Tom blogikandega „Suure JUHUI lahkumine...", kus ta kirjutab muuseas: „Suur JUHUI astub tagasi siis, kui see on talle, Suurele JUHUI-le, kõige kasulikum, kui ta saab selle eest parima hinna. Noteeringud on tõusuteel ja hinnaks võib vabalt kujuneda loss Kadriorus."

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald kirjutas aga hommikul teemakohase arvamusloo, mille pealkirjastas küsimärgiga: „Edgar Savisaar jätab pärast valimisi parteijuhi kohaga hüvasti?" Selles väidab ta, et jutt Savisaare kõrvaletõrjumisest pärast valimisi pärineb mitmest Keskerakonnaga seotud allikast ning uute liidritena nähakse Jüri Ratast või Kadri Simsonit.

Olgu öeldud, et Savisaar kummutab kõik väited troonilt lahkumise kohta: „Mõelge korra peaga, mis mõte oleks mul siis kandideerida Riigikogu valimistel Keskerakonna nimekirja eesotsas, mis mõte mul oleks kogu seda valimiskampaaniat vedada, kui valmistuksin, nagu Triin väljendub "Keskerakonna JUHUI" kohapealt tagasi astuma."

Olgu, kuidas on, aga Delfi ajakirjaniku näpukast sai Savisaar uue hüüdnime: Suur JUHUI. Sõna kasutab ka Savisaar ise mõnuga, ehkki teises vormis: „Ja kena JUHUI-d Teile ka,  Soonvald ja Triin Laas. Loodan, et külm Teid ära ei võta."