Techcrunch on vinge uudisteblogi, mis kajastab ja analüüsib kõike uut ja huvitavat, mis tehnikamaailmas leida on. Avati aastal 2005, ja on nüüd üks maailma külastatuimaid blogisid. Käesoleva aasta veebruaris sattus blogi suurde skandaali, kui avastati, et TechCrunchi praktikant oli  nõudnud sissekande eest kompensatsiooniiks MacBook Air'i.

2. Mashable (mashable.com)
Autor: Pete Cashmore
Kuuteenistus: $180,000 (reklaambännerid)

Mashable on USA uudisteportaal, mis keskendub peamiselt sotsiaalvõrgustikeuudistele. Asutati samuti viis aastat tagasi. Portaal on ülipopulaarne, saades 30+ miljonit lehekülastust kuus. Tänaseks päevaks on sellel üle 300 000 Facebooki fänni ja üle kahe miljoni Twitteri jälgija.

3. Timothy Sykes (www.timothysykes.com)
Autor: Timothy Sykes
Kuuteenistus: $150,000 (Affiliate – müük)

Timothy Skykes sai üheks maailma noorimaks miljonäriks tänu penniaktsiate müügiga tegeleva saidiga, kus õpetab, kuidas investeerida ja toota penniaktsiate ostmisest-müügist suurt kasumit.

4. Perez Hilton (www.perezhilton.com)
Autor: Mario Lavandeira
Kuuteenistus: $140,000 (reklaambännerid)

Perez Hiltoni kuulsusteklatši blogi on USAs ülimenukas ja teinud blogi autorist omakorda staari. Algul kandis blogi nimetust pagesixsixsix.com, hiljem pani blogi autor Mario Lavandeira selle omaenda nime kandma – Perez Hilton (sõnamäng: Paris Hilton versus Perez Hilton). Kuus kuud peale blogi loomist 2005. aastal nimetati see „Hollywoodi kõige vihatumaks blogiks.“

5. Gothamist (gothamist.com)
Autor: Jake Dobkin
Kuuteenistus: $80,000 (tulu igalt reklaamiklikilt)

Blogi avati 2003. aastal ja levis peale seda kiirelt ka teistesse linnadesse. Algas New Yorgist, keskendudes konkreetse linna uudistele, sündmustele, toidule, kultuurile ja muule seesugusele.

6 Venture Beat (venturebeat.com)
Autor: Matt Marshall Kuuteenistus: $62,000 (tulu igalt reklaamiklikilt)

VentureBeat on järjekordne tehnoloogiablogi, mis keskendub innovaatilistele firmadele ja nende juhtidele. Blogi loodi aastal 2006. Kaks aastat hiljem nimetas New York Times selle üheks tipp-blogiks.

7. Slash Gear (www.slashgear.com)
Autor: Ewdison Then

Kuuteenistus: $60,000 (tulu igalt reklaamiklikilt)
Slashgear on blogi, mis keskendub tarbeelektroonikale ja –tehnoloogiale. Sait avati 2005. aastal ja kasvas kiiresti, jõudes Technorati top 100 blogi hulka. Blogi sisu toodetakse kahes keeles- inglise ja jaapani.

8. Life Hacker (lifehacker.com)
Autor: Nick Denton
Kuuteenistus: $60,000 (reklaamibännerid)

Life Hacker on blogi tarkvarast life hack’idest (programmid mis aitavad säästa aega ja teevad Internetielu märksa lihtsamaks). Blogi uuendatakse iga päev umbes 18 korda, vähem nädalavahetusel. Lifehackeri moto on „Tips and downloads for getting things done “ – nõuanded ja download'id, et asjad saaks tehtud.

9. Smashing Magazine (www.smashingmagazine.com)
Autor: Vitaly Friedman, Sven Lennartz
Kuuteenistus: $58,500 (reklaambännerid)

Smashing Magazine on blogi, mis pakub nõuandeid veebiarendajatele ja –kujundajatele. Blogi (ja sait) arendab tarkvara, aplikatsioone Smashing avaldab ka õpetusi ja veebikujundamise know-how’d.

10. Tuts Plus (tutsplus.com)
Autor: Collis Taeed
Kuuteenistus: $55,000 (reklaambännerid)

Tuts Plus on, nagu Smashing Magazinegi, blogi, mis pakub nõuandeid ja tarkvara veebiarenduseks ja –kujundamiseks.