Vallavanem Indrek Kesküla lasi silma riivava objekti (vabandust: naise) tänava pealt ära korjata ja nii lõppeski sinnamaani kulgenud huvitav eksperiment naise ülakeha üleseksualiseerimise demonstreerimisest. Vaevalt soovis kunstnik öelda, et naised peaksid nii ringi käima. Idee rabas paljusid inimesi ootamatult ning palju mehi tegid rämedahäälset „nalja”, naised olid killustatud. Kah nüüd probleem välja mõeldud – ega see kunstnik tahab lihtsalt tähelepanu. Vaatame nüüd Kanal 2-te edasi.

Vägivalla kujutamine pildis ja sõnas on täiesti normaalne. Kui telekas üksteise poole tulistatakse, ei šokeeri see enam kedagi. Ja nüüd viskas osadel inimestel paljaste rindade nägemine pildi tasku. Rootsi eesmärgiks oligi osutamine ühiskonna valukohtadele: tol konkreetsel juhul teatud topeltstandarditele. Lõpuks jäigi selgusetuks, miks siis naine peab oma ülakeha igal pool katma. Naise rind on nii erutav ja põletav teema, et hoidis ka kommentaariumites inimesi keset ööd sõdimas.

Tuleb luua moraaliküsimuste komisjon samamoodi, nagu eksisteerivad igasugused ajaloolise tõe komisjonid. Eelpool mainitud komisjonis peaksid olema psühhoog kui ka kirikukogu ning kultuuriministeeriumi esindajad. Siis sätestatakse paberile kes ja kus võib kuidas käia ilma, et ühiskond poleks kultuurišokis. Ka võiks komisjon uurida, kas karvased mehed võivad särgita olla. Need on kõik väga keerulised ja elulised probleemid. Steven Seagali filme näidatakse pidevalt. Seal väänab ta konte ja koputab teistele rusikaga vastu nina. Paljad rinnad seevastu on väga jube asi, mida varjata.

Oletame, et see tobe feminist siis võidabki mingi enamuse enda poole ja naised hakkavad samuti topless formaadis ringi uitama. Arvan, et siis järgneb ühiskonna kollaps ning üleüldine afektiseisund. Osad mehed pole päriselus naise tissi peale imikuiga näinud ja see riivatu ilmutis võib tekitada ebavajalikke meelesegadushoogi. Nimelt on mees nii õrn lilleõis, et iga paljastatud naise kehaosa võib kaasa tuua seletamatuid tegusid ja kontrollimatuid ihasid. Rindade paljastamine on samaväärne terrorismiga, kuna soovitakse ühiskonda lõhestada ning halvata riigi infrastruktuuri.