Jooksmine

Jooksmine on minu elus üks tähtsamaid rutiine. Käin jooksmas neli-viis korda nädalas, ja nii olen teinud peaaegu terve elu. Ema meenutas, kuidas ühel suvel paar kuud Rootsis olles käisin igal hommikul jooksmas, olin siis kuueaastane natuke ümar laps, ning tulin alati tagasi värskete saiadega kohalikust pagariärist.

Kummalised lood

Ma armastan absurdseid ja kummalisi lugusid. Hommikukohvi juurde uudiseid lugedes vaatan alati ka “varia” nurka, kus tõsiste uudiste kõrval kajastuvad kummalised juhtumised. Üks viimaseid toredaid uudiseid oli sellest, kuidas Hiina loomaaias püüti tiibeti mastifi tõugu koera lõvi pähe näidata. Just neist lugudest saavadki alguse paljud mu kunstiprojektid.

Eesti suvi

Elan Iirimaal ning koju Eestisse jõuan pikemaks ajaks vaid mõnel korral aastas. Ühe pikema tuleku plaanin alati suvel. Eesti suved on niigi ilusad, kuid tuulisel ja vihmasel Iirimaal elades on nad veel erilisemad ja nostalgilisemad. Peale selle peatun ema kodus, kus on nii palju vanu, kasulikke, kasutuid, põnevaid, igavaid, eriskummalisi ja inspireerivaid asju!

Kunst

Hea kunstielamus, mis hinge läheb, on parim inspiratsiooniallikas, mis tekitab endas ka kohe tööhimu. Eriti tore on minna reisile kunsti vaatamise eesmärgiga ning paar päeva ainult sellele pühendada. Viimane selline elamus oli paar nädalat tagasi Helsingis, kus tegime kaheksatunnise “kunstijooksu”.

Täikad ja vanakraamipoed

Ma armastan käia vanakraamipoodides ja täikadel, paljud mu riided ja ehted pärinevadki just sealt. Vahel tuleb vaadata ning otsida mitu tundi ning ei pruugi midagi meeldivat näha, kuid ühe laheda asja leidmine korvab kogu vaeva. Täikadel saab alati ka hinna üle kaubelda.