Tõid esitati kahes kategoorias – lemmikartisti plaat või enda isiklik plaat – ning kolmes vanuserühmas: 7–11, 12–15 ja 16–19 eluaastat. Kõige rohkem esitati töid keskmises vanuserühmas.

Konkursile laekunud töödest on 37 plaadikaant pandud üles publiku lemmiku välja selgitamiseks Areeni veebiküljele. Kõigile avatud hääletus kestab kuni 19. maini. 

Alljärgnevalt esitatud albumikujunduste seast saad valida ühe oma lemmiku. Kõigepealt on ümbrisepiltidest suurem vaade. Kaanepiltide suurest vaatest edasi kerides tuleb hääletamismootor. Aktiviseerige kastike endale kõige rohkem meeldiva plaadikaane juures.

Kunstilise konkursi algataja Peeter Kodari sõnul oli nii suur osavõtt meeldivaks üllatuseks: „Ma poleks uneski näinud, et Eesti noored ligi 500 tööd sellele konkursile esitavad.“

Žürii koosseisus kunstnik ja õppejõud Anu Juurak, muusikud Ewert Sundja ja Argo Vals, pakendidisaini agentuuri KOOR asutaja Hannes Paesoo, Areeni toimetaja Siim Nestor, Eesti Kunstikoolide Liidu noorteühenduse esindaja Lisethe Niilus on välja valinud iga vanuserühma grand prix, iga kategooria esikolmikud ning hulga eriauhindu. Ning parimatest parimate ümbriste välja valimisel hinnati idee originaalsust, kunstilist lahendust, üllatavaid detaile, terviklikkust, teostust ja võimaluse korral seost artisti muusikastiiliga. 

„Tööde kohta võib öelda, et 30 Eesti ja sama palju välismaa artiste-ansambleid ei pea oma uue vinüüli kujunduse osas aega raiskama,“ ütleb Peeter Kodar. „Kujundused juba Eesti noorte poolt valmis tehtud! Ootan huviga, kas mõni loomevõistluse töö jõuab lähiajal mõne artisti plaadikujunduseks.“

Näitus parimatest töödest avatakse Lihula mõisas 5. juunil.